Skip to main content

Ichelle van Dooren

Ichelle, sinds november 2022 bij Oxrider Clinic, raakte op jonge leeftijd gefascineerd door de diepgang van Oosterse filosofie. Haar reis door Azië na de middelbare school vormde de basis voor zowel haar persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Vastberaden begon ze aan een driejarige Bachelor of Science in Chinese Geneeskunde aan de University of Westminster in Londen, waar ze afstudeerde met First Class Honors. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij gerenommeerde instellingen in Londen, waar ze waardevolle kennis en ervaring opdeed.

Terug in Nederland opende ze haar eigen praktijk en koos ze ervoor om haar kennis van de Chinese kruidengeneeskunde verder te verdiepen. Ze begon haar opleiding bij Oxrider Clinic onder begeleiding van Yan Schroën. Yan heeft met behulp van systeembiologie de complexe concepten van de Chinese geneeskunde toegankelijker gemaakt, wat het toepassen ervan vereenvoudigt. Ichelle is dankbaar voor de onschatbare lessen van Yan en de waardevolle kans om bij Oxrider Clinic te werken.

Wat Ichelle het allerliefste doet, is op zoek gaan naar een holistische oplossing voor de klachten waarmee patiënten komen. Haar grootste waardering voor de Chinese geneeskunde ligt in de holistische benadering ervan, waarbij ze niet alleen naar symptomen kijkt, maar dieper graaft om te begrijpen wie de patiënt is als individu, wat hun levensomstandigheden zijn en welke huidige behoeften ze hebben. Dit alles met als ultiem doel om hen te begeleiden op hun weg naar welzijn.

Ichelle is gespecialiseerd in: burn-out en stress, vrouwengezondheid, vruchtbaarheid en IVF / IUI / ICSI, spijsverteringsklachten, chronische vermoeidheid.

Contact

Oxrider Clinic

Kloosterstraat 4
5481 BE  Schijndel
KvK: 64067262
IBAN: NL03ABNA0410034444
BIC: ABNANL2A

Gratis parkeren in parkeergarage Lochtenburg op 200 meter van de praktijk. Route via Google Maps.

Consulten

Liselotte Coenen
AGB: 90068869
Zhong

Yan Schroën
AGB: 90024724
NVA: D0711

Ichelle van Dooren
AGB: 90071282
NVA: D4306